Visueel fundament call

IN JOUW ENERGIE VISIE POTENTIE ZIT HET GOUD WAARMEE JIJ JOUW VISUELE MARKETING NAAR EEN HEEL ANDER NIVEAU BRENGT

VISUEEL FUNDAMENT CALL

Je hebt een heldere visie over wat jij te brengen hebt met jouw business en het wordt tijd dat jouw visuele uitingen dat gaan belichamen, zodat jouw visie ook voelbaar wordt in je marketing. Met de visueel fundament call maken we jouw essentie zichtbaar en leggen de basis voor een uniek personal brand zodat jij:

REVIEW

“Ik wilde graag een nieuwe uitstraling. Ik ben schrijver, dus misschien niet een hele concrete ingang. Lenka heeft bij mijn vage ideeën heel concreet een concept gemaakt. Ik ben heel blij met het resultaat. Het voelt tegelijkertijd persoonlijk en professioneel.”

RINSKE BOUWMAN - SCHRIJVER & THEATERMAKER

Rinske Bouwman

EEN MOODBOARD WAT ALIGNT IS MET JOUW ESSENTIE

WIE IS LENKA?

Na 10 jaar te hebben gewerkt als freelance fotograaf en daarnaast 8 jaar als professional in de cultuursector, heb ik me tegen heel wat creatieve en visuele marketinguitingen aan bemoeid. Maar waarbij ik écht het idee heb dat al mijn skills kunnen floreren?

Ondernemende vrouwelijke visionairs die aan het begin van een nieuwe en grotere fase staan te helpen om de essentie van hun persoonlijkheid en business te vertalen naar visuele marketing. Ik ben je creatieve sparringpartner en vertaal jouw visie naar een visuele merkbeleving die resoneert met die nieuwe fase waar je instapt.

Over mij

DON'T TELL THEM, SHOW THEM

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Logo wit

Na het inplannen van je call ontvang je van mij de factuur, de vragenlijst en een creatieve opdracht in je mail.

Logo wit
In de online call van 30 min. gaan we aan de slag met het maken van jouw visueel fundament en denk ik met je mee over de implementatie ervan in je marketing.
Logo wit
Na onze call ontvang je binnen een week jouw persoonlijke moodboard en een uitgebreide uitwerking over hoe jij jouw visuele fundament tot uiting kan laten komen.

Visueel Fundament Call

WHAT’S IN IT?

€ 250,- excl. BTW

GEEF JE BEDRIJF EEN UNIEKE VISUELE JAS WAARMEE JIJ JEZELF ZICHTBAAR MAAKT EN GAAT STAPPEN IN DIE NIEUWE GROTERE FASE IN JE BUSINESS

ZIJ GINGEN JE VOOR