ON SPEED DIAL

HET JAARABONNEMENT WAARBIJ IK EEN AANTAL UUR FLEXIBEL VOOR JOU ON SPEED DIAL STA ALS FOTOGRAAF & CREATIEVE SPARRINGPARTNER. VOOR ZOWEL BRANDING SHOOTS ALS VASTLEGGING VAN EVENTS.

JE BENT EEN VISIONAIR IN JE MARKT, MAAR DAT BETEKENT NIET DAT JE HET ALLEMAAL ALLEEN HOEFT TE DOEN.

JOUW VISIE VERDIENT EXPRESSIE

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN WANNEER...

REVIEW

“Eindelijk foto’s waarvan ik kan zeggen dat ze echt bij mij passen. Creatief, maar bovenal doortastend en ambitieus. Boek bij Lenka! Binnen 5 tellen voel je je op je gemak en is het een feestje om foto’s te laten maken.”

DANIQUE BRAS - SOCIAL ADVERTISING SPECIALIST

Danique Bras

WE GAAN VOOR FLOW, JOY EN EEN ONGEËVENAARDE MERKBELEVING

Er ontstaan altijd de meest fantastische ideeën en creatieve uitspattingen wanneer ik met vaste klanten aan het werk ben en dat is absoluut te wijden aan een langdurige samenwerking. We hebben een kort lijntje en in de samenwerking ontstaat er al snel een fijne flow waardoor zowel jij als ik het uiterste uit onze samenwerking kan halen. En bovenal dat we vanuit joy jouw merkbeleving naar een top niveau kunnen tillen.

Is jouw branding effectief genoeg?

REVIEW

Lotte Egbers

“Lenka heeft een hele fijne kalme energie en tegelijkertijd heel licht. Ze heeft een hele fijne ongedwongen manier om aanwijzingen te geven, die heel erg behulpzaam zijn. Het is mooi om te zien hoe ze kijkt naar de omgeving en het licht. De foto’s zijn prachtig!.”

LOTTE EGBERS –
BUITEN PSYCHOLOOG

CONSISTANCY IS KEY

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Reflectie van jouw zon

In een online kick-off bespreken we hoe we onze samenwerking in gaan zetten en voor iedere shoot hebben we een online conceptsessie waarin we steeds weer kunnen bijschaven.

Reflectie van jouw zon

Shoot day! Tijdens de shoot stuur ik je volledig aan en in een ontspannen sfeer maken we je beelden. Tussen de shoots door ben ik je creatieve sparringpartner en kan je mij altijd appen.

Reflectie van jouw zon

In je eigen online galerij selecteer je zelf de foto’s uit een ruime voorselectie. Deze ontvang je zorgvuldig bewerkt en in hoge resolutie.

WAT IS DE DEAL?

Bij te boeken: visagie, styling en daglichtstudio

€3800,- excl. BTW
of
4 termijnen van €950,- excl. BTW*

*Bedragen zijn exclusief 21% btw.
*Extra foto’s kosten €12,50 per stuk excl. btw
*Reiskosten bedragen €0,40 per km 

MET EEN CONSISTENTE VISUELE MERKBELEVING EN IEMAND AAN JE ZIJDE DIE DE VISUELE LIJN MET JOU IN HET ZICHT HOUDT EN AANSCHERPT BEN JE NIET ALLEEN IN JE WERK, MAAR OOK ONLINE ZICHTBAAR EEN AUTORITEIT IN JE MARKT.