WIE IS LENKA?

Creative Director & Branding Fotograaf. Ik help met het ontwikkelen, maken en regisseren van jouw unieke visuele verhaal waarmee jij vol in het licht wil staan.

Over mij

Ik nam een afslag de evenementenbranche/culturele sector in, en dat is gek want..

Vanaf dat ik een studie kon kiezen was het mijn doel om van fotografie mijn werk te maken. Fotografie is er met de paplepel ingegoten. Mijn vader studeerde aan de fotoacademie toen ik opgroeide en had zelfs een eigen doka gebouwd op zolder. Ik vond het altijd fascinerend om hem daarmee bezig te zien. Wanneer ik zelf geen rolletje aan het volschieten was, dan was ik wel collages aan het maken van knipsels uit mijn moeder haar tijdschriften (sorry mam).

Fotografie is met de paplepel ingegoten
Ik verloor mijn plezier in het vak

In 2013 ronde ik mijn studie fotografie op het mbo af en datzelfde jaar werd ik aangenomen op de kunstacademie (HKU). Helemaal mijn ding dacht ik, maar ik was daar totaal niet op mijn plek. Ik verloor zelfs mijn plezier in het vak. Was fotografie het dan toch niet voor mij?

Ik nam een afslag, ging werken in de evenementenbranche/culturele sector en startte de studie Culturele en Maatschappelijke vorming. Een studie gericht op ‘de spelende mens’ en vol theater, kunst en beeldend lessen is waar ik mijn eigen stem en plezier in beeldend bezig zijn terugvond. Ik begon na een lange tijd weer fotografie klussen aan te nemen en heb mij uiteindelijk een jaar nog voor het behalen van mijn bachelor ingeschreven bij de kvk (2018).

I love it when a plan comes together

Nu heb ik al mijn skills gebundeld en doe ik wat ik het allerliefste doe en dat is als Creative Director en Branding Fotograaf vrouwen helpen om een visueel verhaal te creëren wat ze in het licht zet en in staat stelt om grote hoogtes te bereiken in hun business.