Hi! Ik ben Lenka

Branding fotograaf voor authentieke ondernemers. De visionairs, space holders, ruim denkenden, creatievelingen en observeerders. Ik maak van jouw verhaal een visueel verhaal.

Over mij

Mijn eigen pad kunnen kiezen en meebewegen met mijn persoonlijke groei

Dat is waarom ik ben gaan ondernemen. De mogelijkheid om mijzelf steeds weer opnieuw uit te vinden en om met mijn passie ondernemers te helpen groeien, is simpelweg het leukste wat er is.

Ik maakte van kleins af aan al collage’s en was altijd bezig met creëren van beeld. Toen ik de foto’s in mijn handen kreeg van het allereerste rolletje dat ik vol mocht schieten, was ik zo trots als een pauw. Een paar jaar later mocht ik de digitale camera van mijn vader overnemen en was het gedaan. Al mijn vriendinnen waren de sjaak en heb ik zo goed als het hele dorp waar ik vandaan kom op de kiek gezet.

Fotografie is met de paplepel ingegoten
Met de paplepel ingegoten

Mijn opa was bezig met fotografie en mijn vader studeerde toen ik klein was aan de fotoacademie. Ik heb deze passie met alle liefde overgenomen en ben ook fotografie gaan studeren. Afgestudeerd als fotograaf op het MBO en vervolgens mijn passie volledig  verloren op de Kunstacademie. Een reset was nodig om door een aantal lagen van mij heen te werken die mij klein hielden. Ik koos voor een culturele, maar theoretische bachelor waarin ik weer mocht experimenteren en op verschillende manieren creatief kon zijn. Automatisch lag de camera weer in mijn handen en voordat ik was afgestudeerd stond ik ingeschreven bij de KvK.

Inmiddels ben ik zo’n 10+ jaar met fotografie bezig en heb ik mij ontwikkeld van allround fotograaf tot expert in branding en het visueel maken van de visie van mijn klanten. Beeld is een vorm van expressie en heeft alles in zich om jouw ideale klant als een magneet naar je toe te laten bewegen.

Random facts

  • Human design: Manifesting generator
  • Mijn naam is Tjechisch, maar ik heb verder geen roots daar
  • Je moet echt je best doen wil ik iets raar of gek vinden
  • Mijn grootste valkuil is ongeduldig zijn