Hi, ik ben Lenka!

Ik ben personal branding fotograaf voor creatieve onderneemsters en help jou bij het versterken van jouw personal brand.

Nog voor ik afstudeerde maakte ik de keuze om voor het ondernemerschap te gaan.

En man wat voelde dat goed! Ik heb naast mijn studie altijd heel hard gewerkt in de horeca en zag mezelf ‘later’ nooit echt voor een baas bij een organisatie of bedrijf werken. Nog voordat ik afstudeerde maakte ik de keuze om voor het ondernemerschap te gaan. Naast mijn studies, baantjes in de horeca en werkzaamheden in de culturele sector is fotografie altijd een rode draad geweest en gebleven in mijn leven.
De passie voor fotografie nam ik over van mijn opa en vader.

Met de paplepel ingegoten

Mijn opa was bezig met fotografie en mijn vader studeerde toen ik klein was aan de fotoacademie. Ik heb deze passie met alle liefde overgenomen en ben ook fotografie gaan studeren. Inmiddels ben ik zo’n 10 jaar met fotografie bezig. Ik fotografeerde van bruiloft tot gezinnen en van zakelijke congressen tot in het theater.

Toen ik vol voor het ondernemerschap ging leerde ik zelf hoe belangrijk een personal brand is om jezelf sterk in de markt te zetten. Daarmee werd ook mijn missie van mijn onderneming duidelijk. Ik besloot om alle andere fotografie opdrachten te laten vallen en helemaal voor personal branding fotografie te gaan. Het is mijn missie om jou als creatieve onderneemster te helpen om met sterk beeldmateriaal van je potentiële klanten, jouw klanten te maken.

Een paar weetjes over mij