A SHOT OF LIGHT

EEN BRANDING SHOOT WAARBIJ WE EXPRESSIE GEVEN AAN JOUW ENERGIE EN VISIE, WAARDOOR JIJ JE PODIUM GAAT PAKKEN OP EEN MANIER ZOALS ALLEEN JIJ DAT KAN.

A SHOT OF LIGHT

JE VISIE VERDIENT EEN VISUELE EXPRESSIE WAARMEE JIJ DIRECT BIJ DIE TOP KLANTEN BINNENKOMT

Zijn je foto’s niet meer passend bij je branding en voelen ze aan als een te krappe jas? Then it’s about time! Je foto’s mogen net zo vooruitstrevend zijn als jouw visie en ambitie. Een sterke merkbeleving en vertrouwen bij die top klanten creëer je met foto’s waarin jouw visie voelbaar is.

REVIEW

“De foto’s zijn zo mooi geworden! Zeker dankzij Lenka haar creatieve input en de fijne sfeer. Dit was niet alleen zakelijk super, maar ook echt een cadeautje aan mezelf

FREEKJE MOLLEMA – FIRMA STIP

REVIEW

YOUR LIGHT RADIATES AND ATTRACTS

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Reflectie van jouw zon

We starten met een conceptsessie van 30 min. Je ontvangt van mij een conceptuitwerking incl. shotlist, moodboard en props lijst.

Reflectie van jouw zon
Shoot day! Tijdens de shoot stuur ik je volledig aan en in een ontspannen sfeer maken we je beelden.
Reflectie van jouw zon

In je eigen online galerij selecteer je zelf de foto’s uit een ruime voorselectie. Deze ontvang je zorgvuldig bewerkt en in hoge resolutie.

A Shot of Light

WHAT’S IN IT?
Bij te boeken: visagie, styling & daglichtstudio

€ 1200,- excl. BTW*

*Bedragen zijn exclusief 21% btw.
*Extra foto’s kosten €12,50 per stuk excl. btw
*Reiskosten bedragen €0,40 per km 
Liever een shoot op maat? Vraag me gerust naar de mogelijkheden.

WIE IS LENKA?

Na 10 jaar te hebben gewerkt als freelance fotograaf en daarnaast 8 jaar als professional in de cultuursector, heb ik me tegen heel wat creatieve en visuele marketinguitingen aan bemoeid. Maar waarbij ik écht het idee heb dat al mijn skills kunnen floreren?

Ondernemende vrouwelijke visionairs die op het punt van groei staan te helpen om de essentie van hun persoonlijkheid en business te vertalen naar visuele marketing. Ik ben je creatieve sparringpartner en vertaal jouw visie naar een visuele merkbeleving die resoneert met die nieuwe fase waar je instapt.

OVER MIJ

REVIEW

REVIEW

Ik had meerdere opties, maar Lenka stak er met kop en schouders bovenuit. Wat mij aansprak aan Lenka haar stijl was: puur, echt en warmte. Lenka is een mooi mens en denkt graag met je mee. De foto’s zijn super!”

THIRZA PEPPELENBOS – BRAND DESIGN BUREAU

ZIJ GINGEN JE VOOR

VOLG JE MIJ AL?