A SHOT OF LIGHT

EEN BRANDING SHOOT WAARBIJ WE EXPRESSIE GEVEN AAN JOUW ENERGIE EN VISIE, WAARDOOR JIJ JE PODIUM GAAT PAKKEN OP EEN MANIER ZOALS ALLEEN JIJ DAT KAN.

A SHOT OF LIGHT

JE VISIE VERDIENT EEN VISUELE EXPRESSIE WAARMEE JIJ DIRECT BIJ DIE TOP KLANTEN BINNENKOMT

Zijn je foto’s niet meer passend bij je branding en voelen ze aan als een te krappe jas? Then it’s about time! Je foto’s mogen net zo vooruitstrevend zijn als jouw visie en ambitie. Een sterke merkbeleving en vertrouwen bij die top klanten creëer je met foto’s waarin jouw visie voelbaar is.

REVIEW

“De foto’s zijn zo mooi geworden! Zeker dankzij Lenka haar creatieve input en de fijne sfeer. Dit was niet alleen zakelijk super, maar ook echt een cadeautje aan mezelf

FREEKJE MOLLEMA – FIRMA STIP

REVIEW

DON'T TELL THEM, SHOW THEM

A Shot of Light

WHAT’S IN IT?
Bij te boeken: visagie, styling & daglichtstudio

€ 750,- excl. BTW*

*Bedragen zijn exclusief 21% btw.
*Extra foto’s kosten €12,50 per stuk excl. btw
*Reiskosten bedragen €0,40 per km 
Liever een grotere shoot? Stuur even een mailtje

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Reflectie van jouw zon

We starten met een conceptsessie van 30 min. Je ontvangt van mij een conceptuitwerking incl. shotlist, moodboard en props lijst.

Reflectie van jouw zon
Shoot day! Tijdens de shoot stuur ik je volledig aan en in een ontspannen sfeer maken we je beelden.
Reflectie van jouw zon

In je eigen online galerij selecteer je zelf de foto’s uit een ruime voorselectie. Deze ontvang je zorgvuldig bewerkt en in hoge resolutie.

REVIEW

REVIEW

Ik had meerdere opties, maar Lenka stak er met kop en schouders bovenuit. Wat mij aansprak aan Lenka haar stijl was: puur, echt en warmte. Lenka is een mooi mens en denkt graag met je mee. De foto’s zijn super!”

THIRZA PEPPELENBOS – BRAND DESIGN BUREAU

WIE IS LENKA?

Nadat ik mij compleet misplaatst voelde op de kunstacademie nam ik een afslag de evenementenbranche/culturele sector in, weg van mijn uitgestippelde plan om van fotografie mijn werk te maken. En dat leek nog zo logisch, omdat het mij met de paplepel is ingegoten. Toch vond ik mijn weg terug, krachtiger dan ooit.

Nu heb ik al mijn skills gebundeld en doe ik wat ik het allerliefste doe en dat is als creative director en branding fotograaf vrouwen helpen om een visueel verhaal te creëren wat ze in het licht zet en in staat stelt om grote hoogtes te bereiken in hun business.

OVER MIJ

ZIJ GINGEN JE VOOR

VOLG JE MIJ AL?