Personal branding, de kern van je onderneming

Wat is personal branding eigenlijk?

Als ondernemer presenteer jij jezelf als merk. Je laat zien wie je bent, wat je doet, waarom je dat doet en hoe jij je onderscheidt. Ik zie personal branding als de kern van je onderneming. Het omvat je huisstijl, beeldmateriaal, je missie en authenticiteit. Als je deze losse onderdelen tot een geheel brengt heb je een sterk personal brand waarmee jij jouw klanten aanspreekt. Daar kan ik je bij helpen!

Herken je dit?

Dan is een strategiesessie iets voor jou!
Na een strategiesessie weet jij hoe jij jouw beeldmateriaal op je website of social media kan versterken en kan laten aansluiten bij jouw personal brand.
Strategiesessie: beeld aansluiten op je personal brand

Hoe werkt het?

1. Je ontvangt een vragenlijst

Je ontvangt van mij een vragenlijst in de mail. Aan de hand van jouw antwoorden krijg ik een beeld van wie jij bent, waar je nu staat en waar je naartoe wilt met je onderneming. Ook kan je bij de lijst je huisstijl en logo (als je deze hebt) invoegen.

2. Jouw persoonlijke Pinterest bord

In diezelfde mail ontvang je de link naar jouw persoonlijke Pinterest bord. Hier kan je inspiratie verzamelen van beelden die je aanspreken. Denk hierbij aan sfeer, kleur en uitstraling.

3. Overzicht in een concept moodboard

Wanneer je de vragenlijst ingevuld hebt teruggestuurd en je Pinterest bord is gevuld ga ik met je input aan de slag. Ik maak een concept moodboard waarop je kan zien wat voor een beeldmateriaal jij nodig hebt om een sterk personal brand neer te zetten.

4. Ik begeleid je naar een duidelijk verhaal

We plannen een online gesprek van 30 min. waarin we het moodboard en jouw website of social media doornemen. Ik geef tips en tools hoe jij aan de slag kan om een sterk personal brand neer te zetten.

Boek je strategiesessie

€35,- excl. btw

Zij ging je voor

Zij ging je voor

Soms ontdek je parels op het internet zoals Lenka. Ik zocht ondersteuning bij het inzetten van mijn social media. Over mijn werk en wat mij beweegt, is zoveel te vertellen. Soms had ik het idee dat een intensieve strategie dan nodig zou zijn. Tegelijkertijd voelde ik dan ook weerstand daartegen, dat het ‘geen moetje moet worden’. Vrijheid en mezelf zijn staan voorop. Dankzij de strategiesessie van Lenka voel ik nu extra hoe makkelijk ik de eenvoud van moeiteloos mezelf zijn, kan laten zien op social media.

Sonja Zantinge, Doula

Sonja Zantinge, Doula