POWER UP CALL

Voor creatieve ondernemers met een dienst.

Een gesprek van maker tot maker met als doel jou weer op weg te helpen in het zetten van de volgende stap. Ik stel je de juiste vragen en deins er niet voor terug om tot de kern te komen. 

De POWER UP CALL is er voor de momenten dat:

Je vastloopt in je onderneming en het zelf even niet meer helder ziet, maar niet meteen in een coaching traject wilt investeren.

Je feedback wilt ontvangen over een stuk waar je niet zeker over bent en daar samen over wilt sparren.

Je zoekt naar de volgende stap in je onderneming en daarin een boost kan gebruiken.

I’ts your story, hit them with a plot twist whenever you want

Hi, ik ben Lenka!

Branding fotograaf voor ondernemers & mentor voor makers. De veranderaars, ruim denkenden, creatievelingen en observeerders.

Mijn eigen pad kunnen kiezen en meebewegen met mijn persoonlijke groei is waarom ik ben gaan ondernemen. Inmiddels ben ik zo’n 10+ jaar met fotografie bezig en heb ik mij ontwikkeld van allround fotograaf tot expert in branding en het visueel maken van de visie van mijn klanten. Ik ben zowel als fotograaf als sociaal-cultureel agoog afgestudeerd en ik denk dat deze combinatie heel waardevol is voor de vraagstukken waar jij als creatieve ondernemer tegenaan loopt.

Lavendel
Lenka de Hoogh

Ik heb meerdere keren zelf mogen ervaren hoe waardevol het is als je op stukken waar je vastloopt in je onderneming even wordt gespiegeld. Dat geeft al zoveel inzichten waar je weer op verder kan. Dat gun ik jou ook.

Liefs, Lenka

Ik ben in voor alle vragen die je hebt, maar de onderwerpen waar ik je zeker op verder kan helpen zijn:

POWER UP CALL

€75,- excl. BTW