Stap in het licht

Een authentiek visueel verhaal

Samen creëren we beelden die jouw merk weerspiegelen en impact maakt op jouw publiek. Ik zorg ervoor dat jouw visie tot uiting komt in elk beeld. Het is tijd om jouw merk naar nieuwe hoogten te brengen en om te laten zien waar je voor staat.

Ik nodig je uit om in het licht te stappen, waar jouw verhaal zichtbaar wordt. Samen laten we jouw merk schitteren en de impact maken die het verdient. Laat me je begeleiden op deze reis, stap voor stap, naar het punt waar jouw verhaal tot leven komt en het hart van je droomklant verovert.

Liefs, Lenka

Review

“Ik heb een grote brandshoot op locatie gedaan met Lenka. Super fijn hoe ze meteen begreep wat ik zocht en we heel goed konden samenwerken aan dit resultaat terwijl je elkaar niet kent. Meteen een fijne vibe en aan de slag! Mijn uitingen hebben een enorme upgrade gekregen met haar foto’s.”

Johanneke Delsink – Thuis je Droomhuis

Johanneke Delsink Review

'Mijn missie is om jouw authentieke kracht vast te leggen en te versterken door middel van beeld. Samen creëren we foto's die jouw unieke verhaal, passie en persoonlijkheid weerspiegelen. Ik creëer graag visuele verhalen die resoneren, inspireren en een blijvende impact hebben op jouw ideale publiek.'

Hi! Ik ben Lenka

Toen ik klein was studeerde mijn vader aan de fotoacademie. De liefde voor fotografie heb ik dus zeker niet van een vreemde. In 2018 schreef ik mij in bij de KvK om naast mijn freelance werk in de culturele sector aan mijn fotografie onderneming te bouwen. Van allround fotograaf specialiseerde ik mij als snel tot branding fotograaf, omdat mijn kracht ligt in het vertalen van jouw verhaal naar krachtig beeld waarin de essentie van je onderneming in terug te zien is.

Lenka de Hoogh photography

Welk pakket past bij jou?

PORTRAIT

Een personal branding shoot waarin we beelden maken die authentiek weergeven wie jij bent en waar je voor staat.

€ 325,- excl. BTW*

  • Strategiesessie
  • Max. 1 uur aan fotografie en 2 kledingsets
  • In je eigen online galerij selecteer je zelf je foto’s
  • 10 zorgvuldig nabewerkte foto’s in hoge resolutie

GROW

Een uitgebreide shoot waarin we ook voldoende sfeerbeeld kunnen maken. Perfect wanneer je veel content nodig hebt voor je website, socials en andere marketing.

€ 875,- excl. BTW*

  • Strategiesessie
  • Concept uitwerking
  • Max. 2 locaties en onbeperkt aantal kledingsets
  • Max. 4 uur aan fotografie
  • In je eigen online galerij selecteer je zelf je foto’s
  • 35 zorgvuldig nabewerkte foto’s

*Ik werk met een aanbetaling van 50% voorafgaand aan de shoot

*Bedragen zijn exclusief 21% btw.
*Extra foto’s kosten €12,50 per stuk excl. btw
*Reiskosten bedragen €0,40 per km

Review

Review Thirza Peppelenbos

Ik had meerdere opties, maar Lenka stak er met kop en schouders bovenuit. Wat mij aansprak aan Lenka haar stijl was: puur, echt en warmte. Lenka is een mooi mens en denkt graag met je mee. De foto’s zijn super!”

Thirza Peppelenbos – Brand Design Bureau

Zij gingen je voor

Volg je mij al?