Lenka de Hoogh

Beeld is mijn taal.

Ik kijk niet door je heen, maar ik zie je gewoon heel helder. Zonder muurtjes, zonder rookgordijnen, al je lagen door. Want wat jij in wezen bent zit daarachter. Waar je de connectie maakt zit daarachter.

Net zoals je woorden kan horen die je raken, kan je beelden zien die je doen bewegen. Daar is waar mijn kracht samenkomt.

Ik help je door de lagen heen, je te openen en leg die helderheid vast. 

Niets zo magnetisch als een verbinding van hart tot hart. 

Beeld wat jouw verhaal kracht bijzet

Beeld is een dialoog. Een middel om je expressie en visie in te verwerken en je klant te raken. Je wilt niet meer wegkomen met ‘oké’ foto’s, je wilt het verschil maken. Jezelf sterk positioneren kan alleen wanneer je heel helder communiceert. Je verhaal, je merk en jij als persoon zie ik als geheel waarin je foto’s een versterkende factor moeten zijn. Ik help je met het visueel maken van jouw verhaal, zodat jouw merk een geheel wordt en jouw visie binnenkomt bij je klant.

Review

“Lenka heeft een hele fijne kalme energie en tegelijkertijd heel licht. Het is makkelijk contact te maken en ze heeft een hele fijne ongedwongen manier om aanwijzingen te geven, die heel erg behulpzaam zijn. Het is mooi om te zien hoe ze kijkt naar de omgeving en het licht. De foto’s zijn prachtig!”

Lotte Egbers - Mindfulness trainer en Psycholoog

Review Egbers

Een scherp oog voor detail

Ik heb met analoge camera’s en fotorolletjes leren fotograferen. Hoewel ik al een hele tijd met een digitale fullframe camera werk, hanteer ik nog steeds mijn analoge werkwijze. Een foto met een analoge camera moet namelijk in een keer goed zijn, dus ieder shot maak ik zorgvuldig en ben erg gefocust op details. Mijn prioriteit is het aansturen van degene voor mijn lens. Wanneer je kan ontspannen komt de puurheid naar voren en daarin schuilt de kracht. Als we samen in de flow zitten (die kans is groot) maken we in relatief korte tijd veel té gekke shots, dus ik hoop dat je goed bent in kiezen…

Het creëren van een compleet beeld

Voor Danique was het van belang om een goede variatie in haar beeldbank te hebben met als doel om de foto’s breed in te kunnen zetten, voor zowel haar website, blogs en advertenties. Ik heb daarom haar kernwaarden en persoonlijkheid naar voren laten komen, zodat het beeld altijd aansluit bij haar teksten. De kernwaarden waar we mee hebben gewerkt waren ‘vrijheid’ en ‘ambitieus’. Dit zei Danique zelf:

‘Eindelijk foto’s waarvan ik echt kan zeggen dat ze bij mij passen. Creatief, maar bovenal doortastend en ambitieus. Goede foto’s zijn ontzettend belangrijk voor je onderneming, dus boek die shoot bij Lenka! Binnen 5 tellen voel je je op je gemak en is het een feestje om foto’s te laten maken.’

Danique Bras - Online marketing manager en Afilliate specialist

Danique Bras
Danique Bras
Danique Bras
Danique Bras
Danique Bras

Je zoekt naar…

 • Een fotograaf die je bij de hand pakt en samen met jou een sterk concept maakt
 • Een diepere laag in je foto's zodat deze magnetisch werken op je ideale klant
 • Beeld wat jouw boodschap en merk versterkt
 • Een fotograaf die je ongemak wegneemt en je aanstuurt
Dan zijn wij een match

Kies het pakket dat bij je past

Flow with the seasons

Ieder seizoen (4x) een shoot met een perfect aantal foto’s zodat jij kan meebewegen met de groei van je onderneming in de flow van de seizoenen.

€1500,- (of 4x €375,-)
excl. btw & reiskosten*

 • Strategiesessie
 • Concept moodboard
 • 1 locatie en 2 kledingsets
 • Max. 1,5 uur aan fotografie
 • In je eigen online galerij selecteer je zelf je foto’s
 • 10 zorgvuldig nabewerkte foto’s in hoge resolutie
 • Digitale levering binnen 14 dagen**
**Na betaling factuur of na selectie *Ik werk met een aanbetaling van 50% voorafgaand aan de shoot *Bedragen zijn exclusief 21% btw. *Reiskosten bedragen €0,40 per km *Extra foto’s kosten €12,50 per stuk excl. btw

Grow in alignment

Overstijg jezelf met beelden die in lijn zijn met jouw energie en je visie. Vanuit een goed doordacht concept maken we beeld wat jouw boodschap kracht bijzet.

€675,- excl. btw & reiskosten*

 • 2x Strategiesessie
 • Concept uitwerking
 • Max. 2 locaties en onbeperkt aantal kledingsets
 • Max. 4 uur aan fotografie
 • In je eigen online galerij selecteer je zelf je foto’s
 • 35 zorgvuldig nabewerkte foto’s
 • Digitale levering binnen 21 dagen**

**Na betaling factuur
*Ik werk met een aanbetaling van 50% voorafgaand aan de shoot
*Bedragen zijn exclusief 21% btw.
*Reiskosten bedragen €0,40 per km
*Extra foto’s kosten €12,50 per stuk excl. btw

Een oprechte connectie maken met je ideale klant al voordat er een woord is gewisseld, door beeld wat jouw merk en verhaal versterkt

Hoe ga ik te werk?

We starten met een strategiesessie van 30 min. Je ontvangt van mij een conceptuitwerking incl. shotlist, moodboard en props lijst.

Shoot day! Tijdens de shoot stuur ik je volledig aan en in een ontspannen sfeer maken we al je benodigde beeldmateriaal.

In je eigen online galerij selecteer je zelf de foto’s uit een ruime voorselectie. Deze ontvang je zorgvuldig bewerkt en in hoge resolutie.

Kennismaking

Hi! Ik ben Lenka

Branding fotograaf & Art director voor ondernemers die op een diepere laag hun ideale klant willen aanspreken. Inmiddels fotografeer ik zo’n 10+ jaar.

Toen ik klein was studeerde mijn vader aan de fotoacademie. De liefde voor fotografie heb ik dus zeker niet van een vreemde. Ik ben zelf ook fotografie gaan studeren, maar gek genoeg juist toen mijn passie verloren. Ik moest mezelf weer toelaten om te experimenteren en op mijn bek te gaan, maar ook om mijn innerlijke vuur de ruimte te geven. In dat proces kon ik weer helemaal voelen dat fotografie voor mij het middel is om vorm te geven aan mijn visie.

Als beelddenker en maker geloof ik erin dat je via beeld energie en een gevoel kan overbrengen. Die diepere laag is waar mijn kracht ligt. 

Zij gingen je voor

Podcast

Podcast Helder in beeld
Ik hoop je te inspireren om anders en scherper naar je foto’s te kijken. Wat je kan verwachten is: een shitload aan tips, referenties naar kunst en mijn visie op beeld.
Op de hoogte blijven van nieuws en The Essence mini-shoot data? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg je mij al?